Gratis Verzending Van Hoge Kwaliteit Genti Polo 3 Buttons ss Groen Lage Verzendkosten Te Koop Goedkope Prijs Gratis Verzending 6LSCti

Nu959pc1qG
Gratis Verzending Van Hoge Kwaliteit Genti Polo 3 Buttons ss - Groen Lage Verzendkosten Te Koop Goedkope Prijs Gratis Verzending 6LSCti
Polo gemaakt van een zeer luxe kwaliteit. Uitgevoerd in het armygreen met kleur accenten in de kraag en mouwen. Dit item kan zeer makkelijk overal op worden gedragen.

Model heeft lichaamslengte van 188cm en draagt maat M.

Materiaal: Katoen elastaan

Artikelnummer:93805-1212-022 Gratis Verzending Van Hoge Kwaliteit Genti Polo 3 Buttons ss - Groen Lage Verzendkosten Te Koop Goedkope Prijs Gratis Verzending 6LSCti Gratis Verzending Van Hoge Kwaliteit Genti Polo 3 Buttons ss - Groen Lage Verzendkosten Te Koop Goedkope Prijs Gratis Verzending 6LSCti Gratis Verzending Van Hoge Kwaliteit Genti Polo 3 Buttons ss - Groen Lage Verzendkosten Te Koop Goedkope Prijs Gratis Verzending 6LSCti Gratis Verzending Van Hoge Kwaliteit Genti Polo 3 Buttons ss - Groen Lage Verzendkosten Te Koop Goedkope Prijs Gratis Verzending 6LSCti
Nike Wmns Nike Zoom All Out Low Paars unisex Gratis Verzending Op Zoek Naar Officiële Online Kopen Goedkope Best NhpmvS

Kwaliteit Uit Nederland Goedkope Coach tea rs tlng Roze Shoppingbag Wiki Goedkope Prijs Goedkope Prijs Nep Kopen Goedkope Finish FoOxF

Ben je journalist, blogger of voer je een onderzoekswerk uit over de Costa Daurada, dan ben je op de juiste plaats.

Hier vind je ons Persdossier met reportages die gepubliceerd zijn in verschillende media of onze fotogalerij, opdat je je inhoud kunt illustreren.

Als dit je geval is en je afbeeldingen van de Costa Daurada nodig hebt, gelieve dan contact met ons op te nemen . Wij sturen je dan de toegangsgegevens voor ons intranet .

NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe routes, nieuwe plaatsen, nieuwe restaurants zonder te hoeven zoeken?

Cultuur, natuur, gastronomie, wijn, activiteiten aan het strand of in het binnenland...We maken het u gemakkelijk!

Dlsport 3700 Blu Platform Veterschoen Outlet Krijgen Authentieke oqyx32

C u l t u u r

Goedkope Verkoop Vele Soorten Bestseller Goedkope Online The Jewelry Collection Ring Diamant 005 Ct Bicolor Goud Classic Goedkope Prijs Kopen Goedkope Grote Korting Supply Klaring WJuhhjV

Korting Van 100% Authentiek Timberland 6 inch premium boot henna Divers Shoppingbag Te Koop Echte Goedkope Prijs Mode-stijl Online FGPeDIV8i

Goedkope Koop Comfortabele Korting Sneakernews The Kooples BELT WITH BOW Tailleriem E4mwzhj6

Stefano Lauran Pumps 31239 Outlet Goedkoop Authentieke Gratis Verzending Met Credit Card WKWzkkZn

EA7 sweatshirt Blauw Goedkoop Raden Kopen Goedkope Outlet Krijgen Authentieke Online Te Koop Kopen Goedkope Beste Verkoop Te Koop Officiële Website y9ah62Z1

W i j n t o e r i s m e

K u u r o o r d e n e n G e z o n d h e i d s t o e r i s m e

Er is geen evenement aangetroffen
Kalender bekijken

Passeig Torroja, s/n | 43007 Tarragona Tel. 0034.977.23.03.12 Fax0034.977.23.80.33

Direct advies Kopen Voor De Verkoop Paul Green 4539 Veterschoenen rood super Kopen Goedkope Footlocker Klaring Bezoek Nieuw Kies Een Beste Online Te Koop sdlRjxGOl

Kenniscentrum zonnepanelen

088-0237480
Menu
door Hans Schoenmakers, adviseur zonne-energie

We krijgen regelmatig de vraag wat de beste plaats voor de omvormer is. Het is van belang om met een aantal zaken rekening te houden bij het bepalen van de beste plaats voor uw omvormer.

Kabels zonnepanelen tot de omvormer

De kabels van de zonnepanelen tot de omvormer dienen bij voorkeur niet veel langer te zijn dan 15 tot 20 meter. Zo blijven de kabelverliezen ruim onder de 1%. Als u langere kabels wilt toepassen, dan kunnen wij een kabelberekening voor u maken. Afhankelijk van het aangesloten vermogen van de zonnepanelen heeft u een bepaalde kabeldiameter nodig. Standaard wordt meestal 4 mm2 kabel toegepast.

Kabel omvormer naar de meterkast

Om kabelverliezen te beperken dient de kabel van de omvormer naar de meterkast bij voorkeur ook niet langer dan 20 meter te zijn. Voor 1 fase omvormers wordt 3 aderige kabel gebruikt van 3 x 2,5 tot 6 mm2 en voor 3 fase omvormers 5 x 2,5 mm2. De kabeldikte wordt berekend aan de hand van het vermogen van de omvormer en de kabellengte.

Praktische plaats

Met 20 meter gelijkstroom- en 20 meter wisselstroomkabel bent u in de meeste woningen heel flexibel voor het kiezen van een handige plaats voor de omvormer. Kies bij voorkeur een plaats die goed bereikbaar is voor onderhoud en uitlezen via het display. Een omvormer weegt al snel 20 KG, kies daarom een stevige muur. Op pootjes zetten is helaas niet mogelijk. De zolder of garage kunnen goede plaatsen zijn, afhankelijk vanaf welke plaats de kabels het makkelijkst zijn aan te leggen.

Geluid

Onze omvormers hebben geen trafo of koelventilator. Ze zijn zeer stil als ze in bedrijf zijn. Bij het opstarten maakt de omvormer wel een aantal schakelgeluiden en een ventilator blaast de stof er even uit. Afhankelijk van de configuratie van uw systeem en de ligging van het dak kan de omvormer in sommige situaties meerdere keren achter elkaar opstarten. Het is aan te raden de omvormer niet op een plaats te hangen waar geluid een hele grote rol speelt, zoals de slaapkamer.

Koeling

DISCEFA is de marktleider in de verkoop van bevroren octopus als groothandel. De onderneming heeft een duidelijk internationaal profiel met klanten in meer dan 35 landen. We zetten ons ten volle in om een systeem uit te bouwen waardoor we uitmuntende prestaties kunnen garanderen en dit volgens een concept van Compleet Kwaliteitsbeheer. Onze experts selecteren zorgvuldig de beste kwaliteit, we kiezen voor een hoog niveau van technologische ontwikkelingen bij de verwerking en engageren ons om te kiezen voor selectieve en duurzame visvangst. Zo creëerden we een grote Spaanse onderneming die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende klanten in de wondere wereld van de octopus kan voldoen.

Certificering FSSC / ISO 22000 / IFS Food

Bij Discefa streven we in elke productiefase de hoogste normen na: vanaf de vangst tot de distributie onder verschillende commerciële merknamen zoals El Rey del Pulpo , een wereldwijde referentie voor bevroren octopus van de hoogste kwaliteit.

Naast El Rey del Pulpo hebben we andere merken die dezelfde grondstoffen en productieprocessen gebruiken zoals Fribó , Algarvio , Pindusa en Tentak , waarmee we onze bevroren octopus verdelen op onze verschillende markten. Hierbij hebben we het vooral over Italië, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten en Canada, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa, maar laten we Hong Kong, Maleisië of Australië ook niet vergeten. Hierbij passen we ons steeds aan de behoeften van de klant en de markt aan.

BEVROREN OCTOPUS VAN TOPKWALITEIT

Die Qualität spielt in allen Phasen unseres Produktionsprozesses die wichtigste Rolle

Selectie bij de oorsprong

De octopus wordt op de plaats van de visvangst geselecteerd door experts van de onderneming. Dit zorgt ervoor dat aan Discefa’s strikte kwaliteitseisen voldaan kan worden.

Koudeketen

De octopus wordt bevroren op het moment van de selectie. De koudeketen wordt in stand gehouden gedurende de gehele verwerkings-en verzendingscyclus tot bij de klant.

Kwaliteitscontroles

Bij de ontvangst en verwerking van de octopus worden systematisch microbiologische analyses uitgevoerd, zowel in onze eigen installaties als in externe laboratoria. Dit doen we om de kwaliteit hoog te houden en de stabiliteit van het product te controleren.

Mechanisatie op maat

De installaties en uitrusting van de productie-eenheid zijn specifiek ontworpen voor de bewerking van octopus en maken gebruik van de meest geavanceerde technologie.

Verwerking in waterdichte gebieden

De certificeringssystemen –en protocollen van de onderneming zorgen ervoor dat het risico op kruisbesmetting vermeden wordt en dat de kwaliteit van het product behouden blijft door middel van waterdichte verwerkingsgebieden.

Traceerbaarheid van processen

Om een optimaal product te bekomen, wordt de opvolging van alle partijen van bevroren octopus verzekerd vanaf de oorsprong tot aan de bestemming door middel van technologische SCADA-systemen.

ObySwrPJp1 Schoudertassen Selma MD Messenger Soft Pink in roze voor dames nieuwste Laagste Prijs 100% Authentiek Online Te Koop A07TxBAk

Engagement ten opzichte van het leefmilieu

Discefa engageert zich echt ten opzichte van het leefmilieu en ook om de financiële situatie van de families bij de visgronden van oorsprong te verbeteren. Dit doen we door de artisanale en duurzame visvangst met kleine bootjes te stimuleren.

PRODUCTEN OP BASIS VAN BEVROREN OCTOPUS

Commerciële aanbiedingsvormen en product op maat

Octopus in krat

Gehele bevroren octopus in krat. Presentatie: rauw, volledig, schoongemaakt en van ingewanden ontdaan

Supra Womens Scissor Wit Outlet Geheugenplaatsen Bezoeken Te Koop Visa Betaling Goedkope Online goedkoopste RAXfq4

Bevroren gekneusde octopus IQF of IWP. Met een beschermlaag, klaar om te koken.

Gekookte octopustentakels

Onze vacuüm verpakte bevroren octopustentakels zijn klaar voor consumptie. De eigenschappen en smaak van pas gekookte octopus worden behouden.

Hugo Boss Green polo lange mouw Grijs Lage Verzendkosten Online Kopen Goedkope Modieuze Goedkope Koop In Manchester Grote Verkoop Met Mastercard Te Koop Korting Klaring gfdCb5rBeE

Bevroren octopus van hoge kwaliteit, in bulk of vacuüm verpakt. Dit is op Mediterrane wijze gekookte octopus, “Ready to Eat”.

Kopen Goedkope Groothandelsprijs Linea Zeta Veterbooties grijs Dames Goedkope Verkoop Te Krijgen Om Te Kopen Korting Populair Korting Van De Ontruiming Verkoop 2018 Unisex GaZyr

Bevroren gekookte octopus sashimi style. Deze octopus is klaar voor consumptie.

Bevroren octopus “op maat”

We presenteren onze bevroren octopus volgens de vraag van de klant.

sOliver Sneakers laag Gratis Verzending Goedkope Online 409spRZsv

Internationale kwaliteit

Discefa verkoopt octopus in 35 landen. We beschikken over een productiesysteem waarmee het product aangepast kan worden aan de eigenheden van elke markt. Dit laat toe om octopus te verdelen volgens specifieke vereisten en met een optimale kwaliteit.

FSSC22000 – ISO22000 Certificering voor Voedselveiligheid

DE ONDERNEMING

De eerste verwerkingsinstallatie voor octopus in Europa

De installaties van Discefa beschikken over een productiecapaciteit van meer dan 16.000 ton/jaar en werden speciaal ontworpen voor de verwerking van octopus. Wij leveren voornamelijk aan Horeca-gerichte distributeurs in 35 Europese en Amerikaanse landen en landen in de Aziatisch-Pacifische regio.

Discefa werd opgericht in 1982 en wordt beschouwd als de beste productie-installatie voor octopus in Europa. De installatie is bovendien perfect voorzien om te leveren in om het even welke plaats ter wereld.

Meer informatie
Belgium

SumUp Payments Ltd. is een geautoriseerde betaalinstelling gereguleerd door de Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk onder de Electronic Money Regulations 2011 (licentienummer: 900700).